was successfully added to your cart.

Kurv

Nu er der igen mulighed for at booke en fremvisning i Taghaven, Sct. Jørgens park 34. Dato for fremvisning er lørdag 7. marts i tidsrummet kl. 11.00 – 14.00.

Book en fremvisning

Interessen for de nye lejligheder i Taghaven har været stor ved tidligere fremvisninger. Men der er stadig mulighed for, at komme til at bo i en af de eftertragtede lejligheder. Mange af de besøgende til åbent-hus-arrangementerne var begejstrede for selve indretningen og den gode udnyttelse af hver eneste kvadratmeter. Også informationen om at de hårde hvidevarer, som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er standard i boligerne, vakte begejstring. Men derefter var det den store fælles tagterrasse og den kendsgerning, at der er elevator, faktorer der scorede højt hos alle dem, der havde booket en plads til fremvisning.

Se mere om Taghaven her

Bonusinfo
Taghaven ligger lige ved indkøbscenter med gode indkøbsmuligheder, café, restaurant, fitnesscenter, lægecenter, tandlæger, manuel behandling og apotek. Tæt på skoler og fritidsaktiviteter og med bussen lige til døren.