Handelsbetingelser og personoplysninger

For at blive skrevet op på vores interesselisten skal du acceptere vores handelsbetingelser og Sct. Jørgens Parks politik for registrering af personoplysninger. Se vores betingelser og politiker her.

Informationer og kontaktoplysninger vedr. Sct. Jørgens Park
Sct. Jørgens Park
JH Administration A/S
Inspektørkontoret
Sct. Jørgens Park 40
4700 Næstved
Tlf.: 55 72 53 17

Regler for optagelse på interesselisten
Man skal være fyldt 15 år.

Det koster 250 kr. pr. år at stå på interesselisten.

1 uge før udløb af årlig periode, udsendes e-mail med besked om, at du igen skal indbetale 250 kr., hvis du ønsker at blive ved at stå på interesselisten. Hvis du har et gyldigt betalingskort tilknyttet din konto, sker betalingen automatisk på dagen.

Indbetaler du ikke de 250 kr. fjernes du fra interesselisten og kan ikke senere få overført tidligere anciennitet på interesselisten.

Får du ny e-mail-adresse eller lignende, kan du med fordel selv ændre i dine oplysninger under Din profil på https://sctjoergenspark.dk

Som hovedregel kan man ikke overføre sin plads på interesselisten til anden person. Dog kan ægtefælle eller samlever overtage pladsen på interesselisten, hvis ansøger dør eller kommer på plejehjem.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret efter indbetaling af de 250 kr. Hvis du inden for de 14 dage efter indbetalingen alligevel ikke vil stå på interesselisten, kan du få pengene retur ved at logge ind med din profil og derefter kontakte supporten her.

Sct. Jørgens Parks politik for registrering af personoplysninger
Når du optages på interesselisten for Sct. Jørgens Park beder vi dig om at give skriftligt svar på disse spørgsmål:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Telefon
  • Fødselsår
  • Email-adresse
  • Max månedlig husleje
  • Ønsket etage
  • Lidt om dig

Vi anvender kun oplysningerne internt i forbindelse med udlejning af boliger og de videregives ikke til tredjemand.

Sct. Jørgens Park har indgået aftale med Stripe om indløsningsaftale og sikring af overførslen af penge mellem dig som kunde og os som virksomhed.

Du kan læse mere om Stripe på deres egen hjemmeside https://stripe.com/dk.

Vi kontakter dig ved udsendelse af e-mails

Når du skriver dig på interesselisten modtager du e-mails vedrørende din optagelse på interesselisten. Det kan f.eks. i forbindelse med, at vi ønsker at minde dig om, at din plads på interesselisten udløber, hvis du ikke fornyer ved at indbetale 250 kr. Det kan også være anden information af vigtighed for dig som potentiel lejer i Sct. Jørgens Park.