was successfully added to your cart.

Fredag den 17. januar kan ejendomsinspektør Carsten Mogensen fejre 40-års jubilæum.

Der er travlhed på inspektørkontoret, hvorfra Carsten leder og fordeler de opgaver, der skal løses i Sct. Jørgens Park. Overfor Carsten sidder Lars, som er en stor hjælp i hverdagen, hvor han bakker Carsten op med udlejning af lejlighederne og yder beboerservice.

hjælper med at besvare telefoner og servicere lejerne både online og i den virkelige verden. Carsten Mogensen er kendt som en meget venlig og imødekommende person, som derfor er værdsat og respekteret af alle samarbejdspartnere i og udenfor Sct. Jørgens Park.

Fra 21-årig til 40-års jubilar
Carsten kan skrive under på, at der er noget ganske særligt ved Sct. Jørgens Park. Når først man er blevet indfanget af ånden, så bliver man hængende. For hans vedkommende startede bekendtskabet, da han som 21-årig blev ansat som såkaldt havemand, hvilket også medførte, at han skulle tage sig af de tekniske udfordringer, der indimellem opstod i boligerne og i butikscenteret.  Carstens evner indenfor planlægning og ledelse medførte, at han – efter ca. 6 år i marken – fik job på kontoret, hvor han siden august 1996 har varetaget jobbet som inspektør.

Der sker hele tiden noget nyt
Det har været nogle utrolig spændende 40 år, siger Carsten. Ikke mindst fordi der hele tiden er sket noget nyt. Da jeg begyndte, var man i fuld gang med at bygge to boligblokke, som indeholdt 72 nye lejemål til supplement af de 814, der var i forvejen. Byggeprocessen har altid fascineret mig. Så det at jeg også blev inddraget i byggefasen gav endnu større arbejdsglæde.

Dengang – for 40 år siden – hed min chef Jakob Hartmann. Han blev efterfulgt af sin søn Søren. I dag er 3. generation Nicolai Hartmann ved roret. Søren Hartmann er dog også stadig med og kører fra København til Næstved flere gange om ugen. Det har været og er fantastisk at følge og være en del af de 3 generationers aktivitetsniveau. Sidste år resulterede det i indvielsen af 42 boliger i Jakobs Have og en ny og flot Faktabutik.

Byggeaktiviteten og udviklingen fortsætter. Her i det nye år bliver der indvielse af 27 nye boliger ovenpå nr. 34, hvor lægerne tidligere havde adresse. Og lægerne har fået helt ny klinik i stueetagen i de lokaler, hvor der tidligere var bibliotek. Men det er ikke de eneste store byggeprojekter der afsluttes i det nye år. Også de lokaler, hvor Fakta tidligere havde butik, har gennemgået en total ombygning, og står klar til åbning af Fitness World den 17. februar. Udviklingen – også i mine arbejdsopgaver – stopper ikke her. For det er jo ingen hemmelighed, at butikscenteret også står over for en gennemgribende modernisering. Så jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan glæde mig til endnu flere bygge- planlægningsmøder i fremtiden. Når de 27 boliger i nr. 34 er klar til indflytning, består Sct. Jørgens Park af i alt 955 boliger, slutter en glad og stolt jubilar.

Reception
I anledning af Carsten Mogensens jubilæum inviterer JH Administration til reception fredag den 17. januar fra kl. 14.00 – 17.00 i festlokalet, Sct. Jørens Park 34, hvor der bydes på både vådt og tørt.

 

Vigtig info

Inspektørkontoret er pga. Coronavirussen lukket for personlige henvendelser.
Al henvendelse skal - indtil videre - ske pr. 
telefon 55 72 53 17


Telefontid:
Mandag - fredag fra kl. 8:00 – 10:00

Følg vores facebookside for opdateringer
close-link